2024-2025 Eğitim-öğretim Yılı Bahar Dönemi Sonunda Azami Süresini Tamamlayan (7 Yıl) Bölümümüz Öğrencilerine Uygulanacak Olan Birinci ve İkinci Ek Sınav Programı
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi Sonunda Azami Süresini Tamamlayan (7 Yıl) Bölümümüz Öğrencilerine Uygulanacak Olan Birinci ve İkinci Ek Sınav Programı
|     Dersin Kodu ve Sorumlu Öğretim Üyesi  |        Sınava Girecek Öğrenciler  |        Sınav Tarihi, Saati ve Yeri (I.Ek/II.Ek) 
  |   
|     1546017 (GMÜ354) Mat. App. in Food Eng. Prof. Dr. Mahir Turhan 
  |        17154907 Esra Yılmaz 17154004 Leyla Sovuksu 17154035 Ahmet Can Kılıç 17154002 Çağla Yeni 16154041 Kübra Sezgek 
  |        28.07.2025/04.08.2025 13:00 Gıda Müh. Toplantı Salonu  |   
|     1543020 (GMÜ 251) Mass and Energy Balances Prof. Dr. Mahir Turhan 
  |        17154907 Esra Yılmaz 17154004 Leyla Sovuksu 17154002 Çağla Yeni 16154041 Kübra Sezgek 17154038 Özge Kalan 
  |        29.07.2025/05.08.2025 13:00 Gıda Müh. Toplantı Salonu  |   
|     1546026 (GMÜ 352) Mass Transfer Prof. Dr. Aylin Altan Mete 
  |        16154041 Kübra Sezgek 17154038 Özge Kalan 
  |        30.07.2025/06.08.2025 10:30 Gıda Müh. Toplantı Salonu  |   
|     1545014 (GMÜ 303) Termodinamik Prof. Dr. Bahadır Kürşad Körbahti 
  |        16154041 Kübra Sezgek 
  |        30.07.2025/06.08.2025 14:00 Gıda Müh. Toplantı Salonu  |   
|     1546033 (GMÜ 306) Food Eng. Kinetics Prof. Dr. Nüzhet Türker 
  |        17154004 Leyla Sovuksu 
 
 
  |        30.07.2025/06.08.2025 14:00 Gıda Müh. Toplantı Salonu  |