2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI UZAKTAN ÖĞRETİM VE İKİNCİ ÖĞRETİM TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI ÖĞRENCİ ALIM İLANI

Uzaktan öğretim ve ikinci öğretim tezsiz yüksek lisans programları Öğrenci alım ilanı için tıklayınız.

Not: Tezli yüksek lisans ve doktora programları öğrenci alım ilanı 25 Temmuz 2022 tarihinde yayımlanacaktır.

ÖNEMLİ: Türk Silahlı Kuvvetleri ile yapılan protokole göre uzaktan öğretim programları için TSK personeline ayrı bir kontenjan ayrılmıştır.

TSK personelinin çalıştıkları birimden aldıkları TSK personeli olduklarını gösteren yeni tarihli yazıyı belge ekleme alanında yer alan "diğer" başlığı altına yüklemeleri gerekmektedir.

Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi

İletişim Bilgileri

Mersin Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü, Turizm Fakültesi Binası, Kat: 2 Çiftlikköy Kampüsü, 33343 Yenişehir-MERSİN
(324) 361 02 87 (Fax)