2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI UZAKTAN ÖĞRETİM VE İKİNCİ ÖĞRETİM TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI ÖĞRENCİ ALIM İLANI

Uzaktan öğretim ve ikinci öğretim tezsiz yüksek lisans programları öğrenci alım ilanı için tıklayınız.

Eğitim Ücreti:

Enstitümüz uzaktan öğretim ve ikinci öğretim tezsiz yüksek lisans programları eğitim ücreti 2022-2023 Akademik yılı için ders başına 1350 TL olup programa yeni kayıt olan ilk dönem öğrencilerinin “5 ders” almaları zorunludurİkinci dönemine kayıt yaptıracak öğrencilerin ise “en az 3 ders” almaları zorunludur.

(Profesyoneller için İşletme İkinci Öğretim programı ders ücreti 1800 TL’dir.)

ÖNEMLİ: Türk Silahlı Kuvvetleri ile yapılan protokole göre uzaktan öğretim programları için TSK personeline ayrı bir kontenjan ayrılmıştır.

TSK personelinin çalıştıkları birimden aldıkları TSK personeli olduklarını gösteren yeni tarihli yazıyı belge ekleme alanında yer alan "diğer" başlığı altına yüklemeleri gerekmektedir.

ÖRGÜN LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA BAŞVURAN ADAYLARIN DİKKATİNE!

Enstitümüz 2022-2023 eğitim öğretim yılı güz yarıyılı örgün lisansüstü programlarına başvuru yapan adaylar mülakat hakkı kazanıp kazanmadıklarını başvuru yaptıkları sistem üzerinden öğrenebilirler.

Mülakat Yeri ve Saati İçin Tıklayınız.

Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi

Sosyal Bilimler Enstitüsü,