Kodu | Adı | Z/S | T | U | K | AKTS |
---|---|---|---|---|---|---|
TİO 609 | Turizmin Sektörel Analizi | Z | 3 | 0 | 3 | 18 |
TİO 613 | Turizm İşletmelerinde Yönetim ve Organizasyon | S | 3 | 0 | 3 | 18 |
TİO 619 | Turizmde Güncel Gelişmeler | S | 3 | 0 | 3 | 18 |
TİO 621 | Ulusal Turizm Destinasyonları | S | 3 | 0 | 3 | 18 |
TİO 623 | Turizm Sektöründe Finansal Politika ve Stratejiler | S | 3 | 0 | 3 | 18 |
TİO 627 | Ağırlama Sektöründe Pazarlama | S | 3 | 0 | 3 | 18 |
TİO 629 | Etkilenen ve Etkileyen Olarak Turizm Endüstrisi | S | 3 | 0 | 3 | 18 |
TİO 635 | Turizm Sektöründe Küresel Girişimcilik | S | 3 | 0 | 3 | 18 |
TİO 639 | Doğal Kaynak Yönetimi ve Turizm | S | 3 | 0 | 3 | 18 |
TİO 641 | Turizm Sektöründe Finansal Analiz ve Planlama | S | 3 | 0 | 3 | 18 |
TİO 643 | Turizm İşletmelerinde Stratejik Yönetim Muhasebesi | S | 3 | 0 | 3 | 18 |
TİO 647 | Turizm Araştırmaları İçin Ölçek Uyarlama | S | 3 | 0 | 3 | 18 |
TİO 653 | Gastronomi Turizmi | S | 3 | 0 | 3 | 18 |
TİO 659 | Bilimsel Araştırma Süreci | S | 3 | 0 | 3 | 18 |
TİO 661 | Turizmde Pazar Bölümlendirme | S | 3 | 0 | 3 | 18 |
TİO 665 | Sürdürülebilir Turizm ve Kalkınma | S | 3 | 0 | 3 | 18 |
Kodu | Adı | Z/S | T | U | K | AKTS |
---|---|---|---|---|---|---|
TİO 602 | İleri İstatistik | S | 3 | 0 | 3 | 18 |
TİO 610 | Bilim Felsefesi | S | 3 | 0 | 3 | 18 |
TİO 614 | Turizm İşletmelerinde Fiyatlama Stratejileri | S | 3 | 0 | 3 | 18 |
TİO 616 | Uluslararası Turizm Destinasyonları | S | 3 | 0 | 3 | 18 |
TİO 618 | Turizm İşletmelerinde Çağdaş Liderlik Teorileri | S | 3 | 0 | 3 | 18 |
TİO 620 | Turizm Sektöründe Firma Değerlemesi | S | 3 | 0 | 3 | 18 |
TİO 622 | Turizm Sektöründe Finansman Teknikleri | S | 3 | 0 | 3 | 18 |
TİO 624 | Turizm İşletmelerinde Örgütsel Davranış | S | 3 | 0 | 3 | 18 |
TİO 630 | Bölgesel Turizm Planlaması | S | 3 | 0 | 3 | 18 |
TİO 632 | Kıyı Kitle Turizmi ve Sürdürülebilir Turizm Gelişimi | S | 3 | 0 | 3 | 18 |
TİO 634 | Turizm Sektöründe Disiplinlerarası Yönetsel Muhasebe | S | 3 | 0 | 3 | 18 |
TİO 636 | Turizm İşletmelerinde Kültürlerarası Farklılaşma ve Yönetim | S | 3 | 0 | 3 | 18 |
TİO 638 | Queer Teori ve Queer Turizm | S | 3 | 0 | 3 | 18 |
TİO 642 | Yönetim ve Organizasyonda Yeni Paradigma | S | 3 | 0 | 3 | 18 |
TİO 646 | Yiyecek İçecek Endüstrisinde Yönetim Uygulamaları | S | 3 | 0 | 3 | 18 |
TİO 648 | Turizm İşletmelerinde Kar Planlaması ve Kontrolü | S | 3 | 0 | 3 | 18 |
TİO 650 | Turizm İşletmelerinde Maliyet Analizi | S | 3 | 0 | 3 | 18 |
TİO 652 | Turizm İşletmelerinde Sermaye Bütçelemesi | S | 3 | 0 | 3 | 18 |
TİO-654 | Turizm İşletmelerinde Getiri Yönetimi | S | 3 | 0 | 3 | 18 |
TİO 656 | Turist Davranışı | S | 3 | 0 | 3 | 18 |
TİO 658 | Turizm Araştırmaları İçin Teori Uyarlama ve Geliştirme | S | 3 | 0 | 3 | 18 |
TİO 660 | Uluslararası Turizm Pazarlarının Analizi | S | 3 | 0 | 3 | 18 |
TİO 662 | Turizmin Sosyo-Kültürel Temelleri | S | 3 | 0 | 3 | 18 |
TİO 664 | Turizm İşletmelerinde Çağdaş Yönetim Teknikleri | S | 3 | 0 | 3 | 18 |
TİO 666 | Türkiye Ekonomisi ve Turizm | S | 3 | 0 | 3 | 18 |
TİO 670 | Avrupa Gastronomisi | S | 3 | 0 | 3 | 18 |
TİO 672 | Turizmde Pazarlama İletişimi Yönetimi | S | 3 | 0 | 3 | 18 |
TİO 674 | Turizm Sektörünün Ekonomik Analizi | S | 3 | 0 | 3 | 18 |
TİO 676 | Bölgesel Kalkınma ve Turizm | S | 3 | 0 | 3 | 18 |
TİO 678 | Turizm Sektörünün Makroekonomik Verilerle Analizi | S | 3 | 0 | 3 | 18 |
*UAD, her dönem alınması gereken bir ders olup, kredi olarak hesaplamaya dahil edilmez.
**SOBE 601 Gelişim ve Öğrenme ve SOBE 602 Öğretimde Planlama ve Değerlendirme dersleri, mezun olana kadar herhangi bir dönemde alınması gereken zorunlu bir ders olup, kredi olarak hesaplamaya dahil edilmez.
***Seminer, tez dönemine başlamadan önce başarıyla tamamlanması gereken bir ders olup, kredi olarak hesaplamaya dahil edilmez.