Tezli yüksek lisans ve doktora programı öğrencilerinin uzmanlık alan dersi seçerken dikkat etmesi gereken hususlar

1-Ders döneminde olan Tezli Yüksek Lisans programı öğrencilerinin Uzmanlık Alan dersi seçilirken öğrencinin bağlı olduğu döneme dikkat edilmelidir.

1.DÖNEMİNDE OLAN ÖĞRENCİ

UZY 1001 UZMANLIK ALAN DERSİ- I

2.DÖNEMİNDE OLAN ÖĞRENCİ

UZY 2001 UZMANLIK ALAN DERSİ-II

3.DÖNEMİNDE OLAN ÖĞRENCİ

UZY 3001 UZMANLIK ALAN DERSİ-III

4.DÖNEMİNDE OLAN ÖĞRENCİ

UZY 4001 UZMANLIK ALAN DERSİ -IV

2-Tez Dönemine geçmiş olan tezli yüksek lisans programı öğrencisi 4.döneminden sonra mezun olana kadar UZMANLIK ALAN DERSİ-IV ü almalıdır.

3-Ders döneminde olan Doktora programı öğrencilerinin Uzmanlık Alan dersi seçilirken öğrencinin bağlı olduğu döneme dikkat edilmelidir.

1.DÖNEMİNDE OLAN ÖĞRENCİ

UZD 1001 UZMANLIK ALAN DERSİ- I

2.DÖNEMİNDE OLAN ÖĞRENCİ

UZD 2001 UZMANLIK ALAN DERSİ-II

3.DÖNEMİNDE OLAN ÖĞRENCİ

UZD 3001 UZMANLIK ALAN DERSİ-III

4.DÖNEMİNDE OLAN ÖĞRENCİ

UZD 4001 UZMANLIK ALAN DERSİ -IV

5.DÖNEMİNDE OLAN ÖĞRENCİ

UZD 5001 UZMANLIK ALAN DERSİ -V

6.DÖNEMİNDE OLAN ÖĞRENCİ

UZD 6001 UZMANLIK ALAN DERSİ-VI

7.DÖNEMİNDE OLAN ÖĞRENCİ

UZD 7001 UZMANLIK ALAN DERSİ-VII

8.DÖNEMİNDE OLAN ÖĞRENCİ

UZD 8001 UZMANLIK ALAN DERSİ-VIII

4-Tez Dönemine geçmiş olan Doktora programı öğrencisi 8.döneminden sonra mezun olana kadar UZMANLIK ALAN DERSİ-VIII i almalıdır.

5-Öğrencilerin daha önce alıp başarısız oldukları uzmanlık alan dersleri varsa başarısız olduğu uzmanlık alan dersi ile birlikte yeni dönemde alması gereken uzmanlık alan dersini birlikte almalıdır.

ÖNEMLİ:

2020-2021 Bahar yarıyılında kayıt olan öğrenciler ilk dönemlerinde UZMANLIK ALAN DERSİ-II yi aldıkları için 2021-2022 eğitim öğretim yılı güz yarıyılında UZMANLIK ALAN DERSİ-I i almalıdır. Daha sonraki dönemlerde yukarıdaki tablolarda da belirtildiği üzere bulunduğu dönemdeki Uzmanlık Alan Dersini almalıdır.

Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi

Sosyal Bilimler Enstitüsü,